What a crazy night

0
3514

8. Nočni tek Ljubljanica je za nami. It was a crazy day full of….RAIN!!!

Najprej je dež nagajal na otroških tekih. Ampak tudi najmlajši se niso dali in na trasah jim ni mogel slediti niti VZAJEMKO, ki je ja, kot Rossi položil ovinek in zaplužil s kolesom tik pred ciljem, pred vsemi navijači in tako izgubil 3. mesto na najkrajših tekih Povodnega moža. Ja, včasih se tudi najboljšim zgodi kaj takšnega 😛

SLIKE Otroških tekov povodnega moža so na voljo TUKAJ

Da je vreme krojilo usodo cel dan, pa vedo povedati tudi udeleženci večernih tekov. No, tudi glasbena skupina CARPE DIEM lahko to zagotovo pove, saj je dež dvakrat zalil potopne stebričke z elektriko in tudi samim mešalnim mizam in ozvočenju ni prizaneslo. Ampak fantje se niso dali in naredili so žur kot so obljubili.

Čestitke pa seveda predvsem vsem tekačem in tekačicam, ki ste uspešno pretekli vse zadane razdalje. Ne, da ste carji. Nacionalni heroji ste. Upamo, da se tudi bodoči predsednik spomne na vas in prejmete kakšno odlikovanje za hrabrost. Zaslužili ste si ga.

Brutalne DEŽEVNE razmere na trasi vam niso bile kos, zato si res zaslužite veliki BRAVO.

Slike bomo uredili in objavili v najkrajšem možnem času. Tudi nekaterim fotografom je deža zalil objektive, ampak nekaj materiala se bo vsekakor našlo. 

Rezultati so objavljeni spodaj: 

Ljubljanica_10_absolutno

Ljubljanica_10_kategorije

Ljubljanica_10_stafete

Ljubljanica_21_absolutno

Ljubljanica_21_kategorije

Ljubljanica_21_stafete

 

SLIKE iz dogodka so že na voljo v naših galerijah. 1. DEL, 2. DEL.

Morebitne napake in popravke nam javite na naš e naslov: info@ljubljanica.net

Čestitke še enkrat