Tradicionalni Športni vikend Ljubljanica z novim programom

0
77

Športni vikend Ljubljanica bo v tem letu organiziran na soboto, 8. septembra. Tudi tokrat smo pripravili pestro zabavo za vse športne navdušence. Seveda bodo na svoj račun prišli tudi najmlajši.

Program dogodkov je sledeč:

  • 7. BIKE FESTIVAL LJUBLJANA, start 10.00
  • OTROŠKI TEKI POVODNEGA MOŽA, start 11.00
  • 9. NOČNI TEK LJUBLJANICA, start 20.00

Otvoritveni dogodek bo Bike festival Ljubljana, kjer se bodo kolesarji tradicionalno podali na dve kolesarski trasi. 35 km s 120 m višinske razlike, za družine in manj pripravljene rekreativce. 78 km s 460 m višinske razlike, za bolj pripravljene rekreativce in tekmovalce.

Za njimi pridejo na vrsto najmlajši na tradicionalnih Otroških tekih Povodnega moža na 200 m, 400 m, 800 m in teku vozičkarjev, kjer jih bo tudi letos spremljal in ogreval Vzajemko.

Večer pa je namenjen tekačem. Le ti se bodo podali na Nočni tek Ljubljanica 5 km, 10 km in 21 km dolge trase  speljane ob prelepi razvestljeni Ljubljanici. Na voljo bodo tudi štafetni teki za podjetja in organizacije.

Pester spremljevalni program bo tokrat gostil RADIO 1, ki pripravlja animacije, nagradne igre in pestro dogajanje v živo s svojimi moderatorji.

Vidimo se v soboto 8. septembra, v centru Ljubljane