Gladiatorjem in malim gladiatorčkom, je bilo vreme naklonjeno

0
481

Premierni DECATHLON urbani gladiatorček je bil organiziran v BTCju in je vključeval ovire in poligon primerne za tiste najmlajše in osnovnošolce.

Vožnja s skirojem, metanje žoge na koš, streljanje z lokom, skakanje v vrečah, labirint in druge so preko 100 najmlajših zabavale dobre 3 ure. Bogate nagrade, zanimivo dogajanje in brezplačna udeležba, pa so bili še dodatni razlogi za nastop na dogodku.

GALERIJO iz dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

Pozno popoldan, ko se je dež že umaknil, pa so prišli na spored pravi, veliki gladiatorji, ki so se spopadli s tremi trasami in preko 30imi ovirami.

Med njimi niso manjkale: prečkanje Ljubljanice po vrveh, sanjske drče, stena velikanka, preskok ognja, plazenje po blatu in druge. Vidno utrujeni smo soboto zaključili na Kongresnem trgu v pričakovanju žreba, kjer smo med udeleženci podelili cel kup nagrad. Seznam tistih, ki jih niso prejeli je objavljen spodaj. Časa za prevzem je 7 dni. Po tem roku gredo nagrade v žreb za naslednje prireditve. 

GALERIJO iz dogodka si lahko ogledate TUKAJ: 1. del, 2. del

Vabljeni na naslednji gladiatorski dogodek, ki bo v Portorožu. URBANI GLADIATOR FOR FUNPORTOROŽ na eni trasi dolžine 8 km, bo v nedeljo 15. oktobra. Svojo ekipo lahko prijaviš TUKAJ.

Vabljeni